Lapierre

Opgestart in 1946 in Frankrijk als familiebedrijf gespecialiseerd in bromfietsen en de wat sportievere fietsen in Dijon door Gaston Lapierre en momenteel is de leiding in handen van de derde generatie Lapierres.

Sinds de start van het bedrijf is Lapierre snel gegroeid en begin jaren tachtig als een van de eerste Europese bedrijven in het mountainbiken gestapt. Sinds 1993 is Lapierre voor 33% eigendom van de Accell groep uit Nederland. Vanaf ca 2000 ook steeds meer gericht op hoogwaardige racefietsen met de eerste sportieve successen in Frankrijk. En sinds 2002 is Lapierre onafgebroken materiaalsponsor in de hoogste categorie van het professionele wielrennen en sinds die tijd ook verkrijgbaar in de meeste Europese landen.

Inmiddels is Lapierre een gevestigd merk met een breed scala aan fietsen, van sportieve tourfietsen, ATB’s voor alle soorten van terrein, trekkingbikes en uiteraard ook een uitgebreide lijn van racefietsen. In de meeste categorieën worden er zowel heren- als damesfietsen aangeboden.

De continue doorontwikkeling van de fietsen en de samenwerking met professionele teams in zowel het mountainbiken, de triathlon als de racefietsen garandeert lichte fietsen waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de diverse framematerialen. Verder blinkt Lapierre uit door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zowel bij de goedkopere fietsen als bij de high-end professionele fietsen. Alle fietsen worden in Frankrijk geassembleerd en van daaruit de wereld in gezonden.

 

Bezoek ons

Bergweg 82A

3036BD Rotterdam

Bereik ons

010 - 458 9112

www.profietsen.nl

 

Openingstijden

Zondag en maandag - gesloten
Dinsdag – vrijdag   13:00-18:00
Zaterdag                  10:00-17:00